Spara på semestern

Hej igen!

I förra inlägget skrev jag bland annat om att bilen är en av våra största pengarbovar och gav tips på olika faktorer som bidrar till detta faktum. När det gäller att boka service och ta hand om bilen finns det en bred marknad att välja på, och även en hel del man kan göra på egen hand. Under sommartid kan du också ofta välja bort att använda bilen och istället ta dig runt på cykel, både till jobb och som ett semesteralternativ. Att cykla, vandra och campa istället för att bila dig runt på rivieran låter dig spara stora summor pengar, och faktum är att Sverige har mycket att erbjuda även för den som redan bor i landet. Söker du ännu lägre priser, välj en semester i östra Europa eller i den storslagna naturen runt Transsylvanien eller på Balkan. Vandringslederna och uppehället där omkring är minst sagt spektakulära, vädret strålande, och priserna låga. Det behöver inte vara dyrt för att smaka bra!

löp

Post Tagged with , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *